Bezoekje aan la Bresse 

Net een weekje doorgebracht in La Bresse in de Vogezen. Niet alleen hadden we super veel geluk met het huisje, ook het weer was uitzonderlijk goed (de laatste 2 dagen niet meegeteld). 

Ons huisje hebben we gereserveerd via Airbnb “la fermette”. Super mooi huisje, allemaal zelf gemaakt door de eigenaar. Een huisje met hart en ziel, super mooi met een uitzicht dat kan tellen. 

Dit was mijn eerste ervaring met airbnb en zeker niet de laatste. Op voorhand hadden we contact met de verhuurder en ook bij aankomst stond hij ons op te wachten. Hij was zelfs een taart komen brengen aangezien het reisje was voor de boyfriend z’n verjaardag. Ik ben fan.    
  Het tempo was te omschrijven als lazy sunday maar dan op iedere dag van de week. De mannen genoten van de fietstochten en beklimmingen in de voormiddag. In de namiddag bezochten we de omgeving. Heel erg leuke omgeving met tal van meren. Zo hebben we gepicknickt, lama’s gaan bezoeken, pannenkoekjes gaan eten, colmar gaan bezoeken en vooral veel geaperitiefd en lekker gegeten. Het huisje had een bbq en op mooie zomerse dagen heb je niet veel meer nodig. Buiten wijn geteld dan toch ;-).
   
    
Aan alle mooie liedjes komt jammer genoeg een einde. En altijd te snel.  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s