Zomerse verfrissing 

Ok ik heb het geluk om bij een geweldig bedrijf te werken met nog geweldig-ere producten. Ik ben helemaal fan van de waterkaraf en NOG meer fan van de shake en go! De wat? Geef me even een minuutje.

Lakeview, de waterkaraf, is in één woord GEWELDIG. Je voegt vers fruit toe in de infuser, plaatst deze in je water en je geniet de hele dag van lekker gearomatiseerd water. 3 probeersels die top zijn:

– Verse aardbeien in stukjes, gecombineerd met bosbesjes

– Een mengeling van limoen, citroen en appelsien

– Appel, ananas en citroen

– aardbei, kaneel en framboos

En zo kan ik nog wel even doorgaan… Heel erg verfrissend! Bovendien is de waterkaraf mors- en lekvrij. Dit wilt zo veel zeggen als dat de kans niet kan lekken. Dé grootste troef? hij mag in de vaatwas 🙂 Weeral tijd gespaard voor de drukke mama’s onder ons.

De shake & go is mijn persoonlijk favorietje en eerlijk niet alleen mijn. Het hele gezin kan ervan genieten. Het is als het ware een drinkbeker met rietje. De kids drinken er hun water uit, zij vinden vooral het ‘rietjesconcept’ erg leuk. Wij doen er smoothies in, vers fruit, fruitsap etc. Het is gewoon een hippe beker!! Bovendien als je het rietje eruit haalt, is hij ook mors en lekvrij. Ideaal voor ’s ochtends. Voor ik na het werk vertrek maak ik mijn smoothie, doe hem in de Shake en go. Alles zit veilig in mijn handtas tot op het werk, dan kom ik tot rust achter de pc met mijn lekkerste receptjes:

– Appel, limoen en peer smoothie

– Watermeloen en aardbei

– Gele meloen, appel en wortel

– Wortel en aardbei

*SANTE*

  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s