Speelgoed opruimen doe je zo!

Het is al een hele tijd hip & trendy om een paperbag in huis te hebben, wel ik heb er eentje. Ik corrigeer, Amélie heeft er eentje.

Het is wel leuk om in haar kamer te plaatsen voor decoratie, leuk dat is het zeker. Met een leuke kroon op, voor Queen Amélie wat dat is ze toch wel. Ze bepaalt het reilen en zeilen van ons huishouden, is niet te beschaamd om zich dingen toe te eigenen en heeft een legertje aan butlers. Dat lijken mij toch synoniemen voor een Queen, niet?

Maar het ging over die leuke paperbags, je hebt er tal van prints in, meestal black/white want dat is nog zo’n topic dat erg in is voor kinderkamertjes. We vergeten kleur en veelzeidigheid, we gaan voor koud en strak! Want dat vinden de mama’s het mooist (de kindjes vergeten we even want hey, het moet toch in het interieur passen :-)) De paperbags hebben meestal erg leuke prints, verleidelijk voor een shoppende mama.Praktisch? Dat is een ander paar mouwen. Nee, eerlijk, eigenlijk is het niet praktisch. Als je kind op zoek is naar dat leuke speelgoedje dat net helemaal onderin ligt, zit er niets anders op dan de hele zak om te kieperen. Je huis/kamer is in no time een stort, zeker als zoonlief het dan erg leuk vindt om het speelgoed zo ver mogelijk uit elkaar te verdelen. Opruimen? Ja, maar niet in de paperbag.

Geef mij maar een leuk kastje van de Ikea. Alles leuk achter “slot en grendel”, mét bakjes. Ieder speeltje of type speelgoed krijgt zijn eigen plaatsje. Mama en mini weten perfect wat waar hoort – geen gezeur, geen discussie. De Ikea kids meubeltjes zijn echt een veel betere keuze!

2 gedachtes over “Speelgoed opruimen doe je zo!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s