30 worden laat zijn rimpels na

Na toch wel enkele maanden bang aftellen naar 28 januari, was het dan (alweer een hele tijd geleden) zo ver.

30 jaar

Ik dacht altijd dat mensen die 30 zijn, oud waren, volwassen waren, wisten waar ze stonden in het leven, niet meer twijfelend waren en vooral iets minder bezorgd waren?

Niets is minder waar. Valt dat hier dik tegen…. 30 worden doet je echt niet van vandaag op morgen meer volwassen worden, geeft je niet een richtingaanwijzer, laat je niet onbezonnen in het leven staan, in tegendeel en vooral doet je écht wel ouder voelen en lijken.

En zo dacht mijn broer… Als verjaardagscadeau krijg ik een uiterst mooi pakje van bij Ici Paris, gevuld met tal van Filorga producten. Filorga is dé expert in anti-aging producten, for real.


Ik kende het merk niet (ah nee ik was nog 20-ger en had er nog geen nood aan), maar was alvast verrast door het grote assortiment dat zich in mijn cadeautje bevond. Ondertussen smeer ik dus dagelijks, al gedurende 7 maanden de producten van Filorga. Dus kan ik écht wel jullie vertellen wat ik van deze producten vind en wat het met een 30-jarige doet.

Mijn favo item? Allemaal maar als ik even moet kiezen? De dagcrème.

Riekt vrij neutraal, is een leuke aangenaam potje en vooral droogt snel. Voor mij hét belangrijkste criteria. ’s morgens hebben wij als mama niet veel tijd om al die rimpels en kraaienpootjes weg te vegen. Nee kort en bondig: dagcrème en font de teint. Voila klaar. Om dan 2 minuten later vol speeksel, choco en melk te hangen.

Ook nog in mijn assortiment was de make-up remover. Echt, deze is gewoonweg geweldig! Het lijkt in eerste instantie gewoon een vloeibaar zeepje, tot je het gebruikt. Er komt een schuimige massa op je watje, zacht om aan te brengen en doet meer dan zijn werk. Vervolgens een protectie serum om te eindigen met een “sleep recover” – “Anti-vermoeidheid nachtcrème”. Als mama alleen al doet dergelijke omschrijving je hartje een sprongetje maken.

Ik vind het erg goede producten, ze doen wat ze beloven. Werken goed en snel. Wonderen mag je niet verwachten, 30 brengt nu eenmaal wat extra schoonheidsdetails met zich mee, ondertussen hebben we geleerd deze te accepteren en te ondergaan.

In mijn assortiment bevindt zich ook nog een oogserum, voor de wallen en vermoeide ogen, voor ons mama’s dus. Ook deze is aan te raden, makkelijk aan te brengen, leuke tube. Trekt snel in maar ik denk dat een ooglid correctie efficiënter is dan het serum, just so you know.

3 gedachtes over “30 worden laat zijn rimpels na

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s