Blogs to follow

ik heb mijn nieuwe verslaving van blogs een half jaartje geleden ontdekt. Via Instagram en wel heel erg toevallig.

Ik was op zoek naar ideetjes voor aankomende feestjes én manieren om mijn shop bij de mensen te krijgen en zo is de bal aan het rollen gegaan. Eerst heel gelezen en bekeken en dan na een tijdje het zelf gewaagd. Het is gewoon een leuk tijdverdrijf.

Niet alleen in België maar vooral in het buitenland zijn er tal van leuke blogs, die echt de moeite zijn om te lezen. En deze deel ik graag op een maandag morgen met jullie, kwestie toch iets te doen te hebben op jullie werk 😉

Ohja en kennen jullie de app Bloglovin al? Must-have! Hierover morgen meer.

Paloma en Sanne zijn 2 krakken. Zij hebben een geweldige blog. Voornamelijk gaat het over kids fashion, interieur items maar evengoed over mama- en mini-stuff. Ik vind hun blog heel erg mooi ogen en vooral erg leuk geschreven. Ook op instagram hebben zij een ‘must follow’ account.

PSBLOG_0937-1024x700

Onlangs via via gevonden en onmiddellijk aan mijn ‘must read’ lijstje toegevoegd. Zij schrijft over alles wat jou als mama kan boeien, met een scherpe tong én een grappig kantje aan.

Processed with VSCOcam with b1 preset

PSNim valt op door de enorme leuke foto’s die mama van Nim maakt. Zij zoekt altijd een erg leuke invalshoek en schrijft op een erg leuke, vlotte manier. Zij blogt over de outfits van Nim, maar ook must haves, must sees en veel meer. Een echte aanrader.

13521449125_433a769773_o

Bovendien heeft Mamaexpert beslist om in België de blogawards tot leven te roepen én Zebrazonderstrepen is geselecteerd.

Kunnen jullie mij helpen en wel hier stemmen? Ik zou het erg apprecieren 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s