“Grijze man voorbereidingen”

Zo langzaam aan komt die oude grijze man met de rode mijter langs en dan is het niet lang meer voor die andere oude man zich toont, je weet wel iets ronder, beetje te klein kostuumpje, grote baard en dikke neus.

Als gestructureerd persoon is het onmogelijk voor mij om te wachten tot de eerste grijze man gepasseerd is, alvorens de lading cadeautjes aan te schaffen voor de tweede grijze man. Eerlijk? Ik heb al een 10-tal cadeautjes aangeschaft, oeps. Maar ik moet dan ook echt belachelijk veel cadeaus kopen. 3 peetkindjes, 2 eigen kindjes, meters en peters, oma’s en opa’s, broers en zussen en dan vergeet ik waarschijnlijk nog een man of 5. De lijst wordt ieder jaar langer en mijn portefeuille ieder jaar meer leeg.

En dus beken ik, ik zit al in kerstatmosfeer (en ja dat wilt zeggen dat alle must-haves voor de Sint al in mijn bezit zijn). Ik heb al tal van leuke items gespot op evenveel leuke sites en wil deze graag met jullie delen.

De kids thuis krijgen bijna geen speelgoed bij kerstmis, ze krijgen al veel te veel van de Sint. Ik ga voor praktische, leuke cadeautjes. Iets om de kamer op te vrolijken, boekjes, … Meestal krijgen ze ook nog één speelgoedje, iets dat mama niet kan weerstaan in de winkel en eigenlijk gewoon veel te leuk uitziet. Wat vinden jullie van deze ideetjes?

Untitled design

1)Diadeem Zara €4.95  X 2)Nachtlampje Wolf en Wolkje €74.95 X 3)Wanddecoratie H&M  €14.99 X  4) Springbal June & Julian €24.99 X 5)Ochtendjas H&M €19.99 X  6)Kussen Zebrazonderstrepen €23  X 7)Wanddecoratie H&M €14.99 X  8)Boek Dikkie Dik Bol €14.95

En voor de anderen rondom mij, koop ik meestal dingen die ik zelf op mijn lijstje heb of waarvan ik instant happy word. En oooohhh dat lijstje mag er ook wezen hoor.

Untitled design (1).png

1)Armband souvenirs de pomme €47  X 2) Gin The Gin Boutige €38 X  3) Sleutelhanger Zara €14.95  X  4)Plaid H&M €69.99   X  5)  kaars ugg €39.95  X 6) Contigo West Loop €34.95  X 7)manden set Nordic living €159.95   X 8)Poeder Mac €48

Zijn jullie al in kerst stemming?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s