In de kast van Amélie

Amélie, ondertussen 17 maanden, brengt heel wat leven in de brouwerij. Ze is zot van aandacht en vooral van haar broer, die kan ze niet weerstaan. Ze is vooral ook echt zot van diertjes. De oh’s en ah’s als er diertjes in de buurt zijn komen er vlot uit, is het nu op tv, in boeken, op haar kleding of een stoffen versie. Hele dagen zeult ze rond met haar grote dierenboek. Ondertussen kan ze al best wat geluidjes nadoen van diertjes.

Ze wordt helemaal wild als ze diertjes in het echt ziet. Een paard in de wei, een hondje op straat, de geitjes in de boerderij, … Ze moet en zal alle diertjes een aaitje geven.

En alzo probeer in het liefde voor diertjes te integreren in haar kleding. ‘S morgens bij het zien van haar outfit, krijg ik een instant mega smile. En de vogels op haar broek worden nauwkeurig allemaal aangeduid met de geweldige uitspraak: “Was dat?” Een leuke, comfy, stijlvolle outfit, ideaal voor uren speelplezier.

Deze geweldige sokjes van vosjes vond ik in de Zara, haar broekje is van Moi kidz, haar trui van Ubang. Deze komen uit mijn shop Zebrazonderstrepen en shop je aan -50%!


  
  
  

  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s