Speelgoed waar mama grijze haren van krijgt 

Je hebt zo van dat speelgoed, waar ik gewoon gek van word. En niet in de goede zin van het woord, gek als in “degene wat dat uitgevonden heeft, had sowieso zelf geen kinderen”. Welke moeder zou er anders in hemelsnaam magisch zand of klei uitvinden? Seriously?

Magisch zand, de naam alleen al doet vermoeden dat het magisch speelgoed is? Magisch zand als in blijft bij elkaar, brokkelt niet. Jeah right. Mathis vond het magisch zand leuk, mama minder. En dus stiekem heeft de vuilbak er meer geniet van dan mama. “Plakt aan elkaar” en “ideaal om binnen mee te spelen” en nog van die marketeer foefeltjes om mama’s zoals mij te overtuigen dat je kind dit echt wel moet hebben, als in educatief zijn.

Klei is nog zo iets. Als ze hier met klei spelen, kan je zowel de kids hun handen schuren, als mijn tafel als de grond als hun kleren. En meestal willen ze dat spelen als er net gekuist is, ik dacht het niet! De klei is stiekem in de kast verdwenen en komt er enkel uit als mama eens een je-doet-maar-eens-gek modus heeft, wat dus uiteraard niet vaak voorkomt!

Educatief speelgoed noemen ze het ook wel, wel ik heb zeer educatief gedacht en beslist dat vanaf nu het educatief speelgoed in de school te verkrijgen is! Mathis spendeert er meer tijd dan thuis, dus reden te meer om op school er volledig voor te gaan denk ik dan 😉

  •             

6 gedachtes over “Speelgoed waar mama grijze haren van krijgt 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s