31 lentes

31, ik kan het nauwelijks geloven. Een jaar geleden werd ik 30 & vond dat toen super erg. Als ik zie wat het leven op mijn 30ste mij allemaal gebracht heeft, is het zo slecht nog niet om ouder te worden maaaaaar we worden er echt niet jonger op.

Ik begin me echt oud te voelen als ik mij vergelijk met de jeugd! In het verleden wisten we alle hippe dingen die in de wereld gebeurden, vandaag denk ik heel vaak OH MY GOD. én dat is het beste bewijs dat je oud wordt.

Ergste van al? Niet alleen oud worden mentaal, ook fysiek. Vergelijkingen van foto’s van 5 jaar geleden en ik val van mijn stoel. Daar is ie weer OH MY GOD.

Dus we worden ouder, niets aan te doen dan accepteren en doorgaan en hopen dat we nog lang mogen doorgaan en dus zeg ik schol & smakelijk! Genieten van een lekker glaasje en lekkere maaltijd, meer heb ik niet nodig.

En speciaal voor jullie omdat het mijn verjaardag is, Gratis verzending op alle artikelen op www.zebrazonderstrepen.com!


  


4 gedachtes over “31 lentes

 1. Inge Vandecaetsbeek zegt:

  Hoi Sabrina, nogmaals gefeliciteerd met je verjaardag!!
  Ouder worden heeft ook zijn charmes hoor! Ik word binnenkort 43 en voel me nu stukken beter dan 20 jaar geleden. En voor de rimpeltjes? Misschien ga ik wel eens een keertje botox uittesten 😉

  Like

 2. memyselfandwe zegt:

  Happy birthday!
  Die foto’s… Confronterend, he. Als ik foto’s zie van het ventje en ik in het begin dat we samenwaren en nu… Babyface is er niks tegen! We mogen dankbaar zijn voor elk jaartje extra op de teller en elke extra rimpel(tje) van het lachen. Niet?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s